În această seară, Tottenham continuă, pe ”Britannia Stadium” cursa de urmărire a celor de la Leicester, care au făcut rost doar de un punct în partida cu ”ciocănarii” de la West Ham. Orice pas greșit în ajută pe băieții lui Ranieri să evadeze în campioni

STOKE

Gazdele stau bine la mijlocul clasamentului, dar au o singură victorie în ultimele cinci etape. Portarul Jack Butland este, în continuare, accidentat, iar leziunea de la gleznă îi pune în pericol și participarea la EURO. Gleen Whelan și Marko Arnautovic sunt recuperați, semnul de întrebarea rămânînd doar asupra lui Muniesa. Și ”căpitanul” Ryan Shawcorss este așteptat să revină pe ”Britannia”.

TOTTENHAM

Cu mici excepții (Nabil Bentaleb și Clinton N'Jie), Mauricio Pochettino are tot lotul la dispoziție. Jan Vertonghen este ok, la mijloc vor fi Dier și Dembele. Harry Kane spune, și el, prezent!

PRONOSTIC

”Britannia” a reprezentat, pentru Tottenham, un stadion bun, un fel de talisman. Din ultimele 15 partide contra oaspeților din această seară, ”The Potters” au câștigat doar cinci. Între Leicester și Tottenham sunt, acum, opt puncte, așa că londonezii vor să reducă din diferență. Cotă frumoasă este și la ”ambele marchează”, 1.90, dar mergem pe victoria oaspeților. Luată acum, deoarece cota scade!