Fabio Coentrao, care a jucat ultima partidă pentru Real Madrid pe 9 mai 2015, contra Valenciei, pe ”Bernabeu”, revine, azi, printre titularii Realului, la meciul de cupă cu Leonesa. Deși atât Mourinho cât și Ancelottii l-au considerat - la meciurile importante - mao miez decât Marcelon, n-a reușit, în niciun sezon, să adune mai mult de 20 de partide.

Pentru Cultural jocul este, înainte de toate, o vacă de muls. Toate cele 13.451 de locuri ale stadionului ”Reino de Leon” vor fi ocupate și, dacă ne gândim că biletele au costat între 50 și 80 de euro, e clar că s-a adunat o sumă frumușică în conturile echipei ce, în 2011, se afla în pragul dispariției.

CULTURAL

Lider în grupa sa din Segunda Division B, neînvinsă, echipa antrenată de un tehnician de 31 de ani, De la Barrera, Cultural nu are nimic de pierdut. Știe că asta e șansa ei, una uriașă. A trecut, până acum, de echipe din Segunda, azi e șocul cel mare.

REAL MADRID
Zidane odihnește cavaleria grea, dar, cu toate acestea, vom vedea la lucru ceva piese de valoare. În poartă e Casilla, apoi Varane, Coentro, James, Morata ori L.Vasquez.

PRONOSTIC

La toate meciurile de acasă, Cultural a marcat 2.7 goluri. Ambele echipei au punctat în 85 la sută dintre meciurile disputate. Mizăm pe faptul că Realul va evolua cu o linie de apărare încropită pe genunchi, așa că o cotă de peste 2 la ”ambele marchează” pare ceva credibil. Cultural a învins în ultimul joc cu 5-1, iar Alex Gallar poate reveni printre titulari. Dacă îți place riscul, merge și un rezultat exact, 1-3 pentru ”albi”. 

SUERTE!