Weekend extrem de încărcat în fotbalul românesc, tenisul românesc și sportul mondial. Urmează meciuri decisive din Liga 1, meciul de Fed Cup și, nu în ultimul rând, startul celei de-a 23-a ediții a Jocurilor Olimpice de iarnă. Presa internă și externă tratează pe larg aceste subiecte. 

Gazeta Sporturilor de azi iese pe prima pagină cu o declarație neplăcută pentru steliști. Fostul antrenor al roș-albaștrilor, italianul Cristiano Bergodi, e sigur: ”Sâmbătă câștigă CFR Cluj!”. Tot din gazetă mai aflăm că ”Rapidul trecea de Middlesbrough” în 2006, cel puțin asta spune Mugurel Buga.

În Spania, Marca continuă telenovela legată de transferul lui Eden Hazard la Real Madrid și publică o declarație cu subînțeles dată de jucătorului lui Chelsea: ”Real Madrid ? Niciodată nu se știe în fotbal”, spune belgianul.

Din AS aflăm că Real Madrid are nevoie de un număr 9, cel puțin asta ne spune fostul mare fotbalist francez Jean-Pierre Papin.

De cealaltă parte, catalanii de la Mundo Deportivo și Sport tratează performanța istorică reușită de Barcelona, cea care s-a calificat în a 5-a finală consecutivă în Cupa Regelui Spaniei.

Dacă ibericii sunt ocupați cu Barcelona și Real, italienii și francezii dedică primele pagini din L'Équipe și Gazzetta dello Sport Jocurilor Olimpice de iarnă.

În schimb, portughezii merg pe mâna futsalului, sportul la care naționala lor va juca o nouă finală la Euro 2018.