Presa sportivă internă și internațională oferă azi câteva subiecte extrem de interesante, dar și de surprinzătoare. 

Din Gazeta Sporturilor aflăm că Dan Petrescu, cam singurul om din Liga 1 care îi poate ”fura” titlul FCSB-ului în acest sezon, va fi primit ca o legendă pe Arena Națională. Tot gazeta ne spune ce salariu încasează Ciprian Tătărușanu la FC Nantes și în ce situație ridicolă a ajuns clubul Dinamo București.

Din afara ariei fotbalului, gsp are un material special dedicat lui Bernadette Szocs, cea care a câştigat duminică turneul ITTF Europe Top-16 Cup la tenis de masă.

Pe plan extern, cea mai tare informație a zilei e oferită de cotidianul de casă al Realului. Marca anunță bomba anului: Robert Lewandowski pe ”Santiago Bernabeu”.

Din AS află că un alt jucător mare al Europei, Thibaut Courtois, își dorește să revină în Spania, cel mai probabil tot la Madrid. Tot aici, sunt prezentate salariile celor de la PSG din Ligue 1. 

Trecem la catalanii de la Mundo Deportivo care publică un interviu eveniment cu fostul jucător al Barcelonei, Gary Lineker. Acesta spune că, datorită lui Messi, Barcelona evoluează în 13 jucători! Poate așa se explică parcursul impecabil din acest sezon

Cotidianul sport aruncă și el o BOMBĂ: Luis Enrique, succesorul lui Antonio Conte la Chelsea!

În Italia, Gazzetta dello Sport tratează pe larg subiectul Antonio Conte și scrie despre viitorul acestuia.

Iar francezii de la L'Équipe au un respect uriaș pentru două ”killere”, PSG și Marseille, care și-au umilit adversarele în Cupa Franței.

În Portugalia, A Bola tratează subiectul săptămânii în campionatul intern: super-derby-ul dintre FC Porto și Sporting Lisabona.