Presa sportivă de miercuri aduce în prim-plan câteva subiecte extrem de interesante, dar și o veste tristă din Spania. Dacă în România încă se mai analizează numirea lui ”Bratone” pe banca lui Dinamo, în Europa avem subiecte variate din La Liga, Cupa Franței și Liga Campionilor.

Gazeta Sporturilor de azi ne prezintă istoria lui Florin Bratu în fotbalul românesc. Surprinzător sau nu, ”dinamovistul” Bratu a câștigat mai multe trofee alături de rivala Rapid București. 

Tot din gazetă aflăm că CFR Cluj a marcat deja în play-off cu FCSB. Clujenii nu vor arbitri străini și Liga s-a conformat. Astfel, Gigi Becali își vede anulată propunerea de a aduce arbitri din afară în derby-uri.

Presa din Spania de azi, MARCA, AS, SPORT și MUNDO DEPORTIVO, iese la unison cu trista știre a dispariției lui Enrique Castro "Quini", care a evoluat în cursul carierei sale la FC Barcelona şi Sporting Gijon. ”Quini" a decedat în urma unei crize cardiace pe care a suferit-o în timp ce se afla la volan, a anunţat clubul din Gijon. Avea 68 de ani. 

Golgheter al campionatului Spaniei în cinci rânduri, Quini a debutat în prima divizie la Gijon, în 1968, înainte de a se transfera la FC Barcelona, în 1980. El are în palmares două Cupe ale Spaniei (1981, 1983) şi o Cupă a Cupelor (1982). S-a despărţit de Barca în 1984, revenit la Sporting Gjon, unde şi-a încheiat cariera în 1987.

MARCA

AS

MUNDO DEPORTIVO

SPORT

Din L'Équipe aflăm că un miracol este posibil, iar Neymar ar putea reveni pe teren la meciul retur al optimilor Ligii cu Real Madrid.