Dacă Europa e sub nămeți, presa sportivă de marți e sub asediul știrilor bombă. Dacă în România avem lansări spectaculoase de candidați la șefia FRF, în fotbalul real avem adevărate cutremure. PSG va juca cu Real fără cel mai scump om din istoria fotbalului, iar Barcelona dă lovitura anului și transferă de la Madrid.

Gazeta Sporturilor de azi începe, mare, cu Ionuț Lupescu și lansarea candidaturii sale la prședinția FRF. Este remarcat faptul că acesta are ”spate”. Să vedem dacă are și prezent și voturi. Tot din gsp aflăm că încă un ”tricolor” s-a retras din activitate, e vorba de Răzvan Cociș.

Iar acum mergem în Spania, acolo unde citim adevăratele vești ale zilei:

- MARCA și AS titrează pe prima pagină știrea conform căreia Neymar, cel mai scump dintre cei scumpi, nu va juca în returul PSG - Real, din optimile de finală ale Ligii.

Dincolo, în presa apropiată Barcelonei, avem BOMBA ANULUI: Antoine Griezmann este ca și acontat de liderul din La Liga. OK-ul a fost dat de vestiar, iar francezul vine pe Nou Camp din vara lui 2018, scrie SPORT.

Din Gazetta dello Sport aflăm că Napoli a ajuns la 10 victorii consecutive și la 4 puncte avans de Juve în Serie A. Tot de acolo aflăm că Rino Gattuso a reînviat Milanul

Iar francezii de la L'Équipe nu puteau rata subiectul accidentării lui Neymar.