Weekend-ul încărcat aduce și o presă de luni extrem de aglomerată în subiecte importante. Dacă în România se dezbate situația de la Dinamo, acolo unde Ionuț Negoiță tocmai l-a debarcat pe Vasile Miriuță, în străinătate avem subiecte mari și late despre granzii Barcelona, Atletico, AC Milan sau PSG.

Din Gazeta Sporturilor aflăm că Nicolae Dică nu mai este singur. El va avea, cel mai probabil de azi, un omolog fără licență PRO pe banca lui Dinamo, acolo unde Florin Bratu este așteptat să îl înlocuiască pe Miriuță. Tot din gazetă mai aflăm că Lupescu a fost convins de Platini și Lucescu să candideze la șefia FRF.

Lăsăm presa mioritică și mergem în Spania, acolo unde Marca și AS ridică în slăvi echipa lui Diego Simeone. Atletico Madrid a distrus-o pe FC Sevilla, 5-2, și speră să oprească Barcelona din drumul către titlu.

Pe de altă parte, cei de la Mundo Deportivo încă sunt în vraja victoriei celor de la Barcelona, scor 6-1 cu Girona, și scriu despre ”dubla” de aur din ofensiva catalanilor: Messi - Suarez, jucători cu 22 și 20 de goluri marcate în La Liga în acest sezon.

Nici cei de la SPORT nu sunt mai prejos și scriu azi despre geniul lui Lionel Messi, expus perfect la lovitura liberă din meciul cu Girona.

În slăvi sunt ridicați și cei de la AC Milan. Gazzetta dello Sport iese pe prima pagină cu Calhanoglu-Cutrone, eroi în meciul câștigat de diavolul milanez pe Olimpico, scor 2-0 cu AS Roma.

Tristețea zilei vine din L'Équipe, acolo unde se arată o îngrijorare imensă înainte de PSG - Real. Deși a învins cu 3-0 pe Marseille, PSG l-a pierdut pe Neymar, ieșit pe targă.

Neymar s-a accidentat singur și a ieșit pe targă în minutul 80 al derby-ului dintre PSG și Marseille. Decarul lui Emery a acuzat dureri mari , iar parizienii se tem de ce e mai rău: ar putea rata returul cu Real Madrid, din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Până să părăsească terenul, Neymar și-a trecut în cont o pasă decisivă, la golul de 3-0, marcat de Cavani, în minutul 55.