Subiecte multe și variate pe prima pagină a ziarelor din România și de peste hotare. Dacă intern avem încă dezbătută umilința FCSB-ului de la Roma, pe plan extern subiectele sunt mai mai serioase și mai grave. Spaniolii sunt în doliu după un deces la meciul Bilbao-Moscova, iar celelalte publicații analizează performanțele echipelor din Europa.

Gazeta Sporturilor de azi face haz de necazul steliștilor și recunoaște că aceștia au intrat în istorie. E însă una neagră, a celor mai crunte eșecuri din istorie în cupele europene.

În Spania, Marca și AS deschid azi cu drama de la Bilbao, acolo unde un polițist și-a pierdut viața în urma incidentelor dintre fanii gazdelor și cei ruși de la Moscova. Din Marca mai aflăm că De Gea poate pleca la Real Madrid pentru 100 de milioane. 

Catalanii de la Mundo Deportivo tratează și ei subiectul tragic de la Bilbao, dar și ultimele transferuri al celor de la Barcelona. 

Din Sport aflăm că Dembele începe să intre serios în planurile lui Valverde, iar jucătorul de peste 100 de milioane va evolua titular în următoarea rundă.

Gazzetta dello Sport prezintă două bune și două rele pentru fanii fotbalului din cizmă. Lazio și Milan OK, Napoli și Atalanta KO în Europa League.

Fericiți sunt și cei de la L'équipe, care celebrează calificările în optimi ale celor de la OM și Lyon.