Cupele europene continuă să țină capul de afiș al presei interne și internaționale de azi. Dacă presa din țară tratează pe larg meciul în care FCSB poate să realizeze ceea ce nu a realizat niciodată Steaua, adică să elimine o echipă din Italia, din ”afară” aflăm informații din taberele celor de la Barcelona, Real Madrid și Atletico Madrid.

Cum era de așteptat, Gazeta Sporturilor de azi apare cu un mesaj de încurajare pentru steliști: ”Intrați în istorie!”. Trupa lui Dică întâlnește Lazio Roma, în 16-imile Europa League, într-un meci în care pleacă cu un avantaj minim de 1-0. Nu mai puțin de 15,000 de români sunt așteptați în tribunele Stadio Olimpico.

Tot în gazetă mai citim despre prestația perfectă a lui Ovidiu Hațegan, dar și despre retragerea lui Bogdan Stancu de la națioală.

Din Spania, Marca ne spune că ”El Nino” Fernando Torres este ca și plecat de la Atletico Madrid. Simeone declară că legenda lui Atleti nu mai are viitor la echipa sa.

Colegii de la AS sunt mulțumiți de faptul că echipa a doua a lui Real Madrid a fost suficientă pentru a învinge pe Leganes, într-o restanță din La Liga.

Rivalii celor din Madrid, FC Barcelona, sunt în continuare ridicați în slăvi pe prima pagină din Mundo Deportivo. Catalanii prezintă trofeele câștigat de cuplul Messi - Iniesta.

Tot din Spania, dar din Sport, aflăm că brazilianul Arthur este următorul transfer al Barcelonei. Cotidianul mai scrie și despre ”zidul” De Gea, cel care i-a salvat pielea lui Mourinho în meciul cu Sevilla.

Mergem acum în Italia, acolo unde Gazzetta dello Sport tratează Jocurile Olimpice, dar și prestația celor de la AS Roma din meciul cu Șahtior.

Cei de la L'Équipe sunt preocupați azi de meciurile celor din Hexagon din Europa League: Braga - Marseille și Villarreal - Lyon.