Subiecte interesante, variate și din toate sporturile în presa europeană de azi. Din România aflăm salariul impresionant pe care îl încasează ”Balonul de Aur” din handbal, Cristina Neagu, acum la CSM București. Din ”afară” culegem informații interesante despre vacanța lui Cristiano Ronaldo și despre meciurile din Liga Campionilor.

Gazeta Sporturilor de azi ne oferă fluturașul Cristinei Neague de la CSM București. Și acesta e unul impresionant: 22,000 de Euro net/pe lună. Cu 2 de Euro peste cât câștigă Budescu la FCSB. Tot din presa internă aflăm că Lazio nu mai glumește cu FCSB și bagă ”greii” în meciul de mâine.

Marca ne anunță că Real Madrid are probleme mari de lot înainte de meciul de campionat cu Leganes, o restanță. Modric, Marcelor și Kroos nu fac parte din lot, toți fiind accidentați.

Pe de altă parte, AS ne dezvăluie că, în timp ce colegii lui suferă pentru o victorie în campionat, Cristiano Ronaldo a primit o mini-vacanță de la Zidane și nu va juca cu Leganes

Dacă trecem în tabăra presei de casă a celor de la Barcelona, citim din Mundo Deportivo despre ”minunea” de pe Stamford Bridge, acolo unde Messi a spart gheața și a marcat primul său gol contra londonezilor în Ligă.

În Italia, Gazzetta dello Sport prezintă meciul Romei cu Șahtior din Liga Campionilor și ne prezintă lista jucătorilor liberi de contract care pot ajunge la Juve în vara viitoare: Balotelli, de Vrij, Can și Reina.