După o zi de luni dominată de scandaluri, cea de marți vine cu ceva mai mult sport la orizont în presa de pe Mapamond. Dacă în România citim despre amprenta lui Budescu asupra jocului celor de la FCSB, din exterior aflăm ultimele detalii despre meciurile tari care urmează din Liga Campionilor.

Gazeta Sporturilor de azi ne arată o statistică îngrijorătoare pentru FCSB. Echipa nu pare a sta nici în Dică, nici în colectiv ci în Constantin Budescu. Fără el, Gigi Becali își lua adio și de la locul 2. 

Din Spania aflăm secretele lui Zidane de la Real și modul prin care acesta reușește să ”jongleze” cu criza de la echipă din campionat. Tot din MARCA aflăm că Sevilla caută prima calificare în sferturile celei mai importante competiții. Andaluzii joacă pe Old Trafford în returul optimilor Ligii (după 0-0 în tur).

În AS încă citim amănunte despre telenovela ”Neymar la Real Madrid” și aflăm ce rol joacă marile firme de echipament sportiv în tranzacție.

De cealaltă parte, presa catalană a intrat deja în febra duelului Barcelona - Chelsea și oferă ultimele amănunte înainte de dificilul meci al echipei lui Valverde.

O veste bună pentru catalani vine din SPORT, acolo unde citim că Iniesta este refăcut 100% și gata pentru returul cu Chelsea din Ligă. 

În Italiam, subiectele sunt multiple pe prima pagină din Gazzetta dello Sport. Inter, Milan, Juve sau AS Roma țin capul de afiș azi.

În schimb, presa franceză este îngrijorată de forma lui Dembele de la Barcelona, cu 3 luni înainte de Mondiale.