Finalul de săptămână aduce o serie de subiecte arzătoare în presa internă și internațională. Scandaluri pe plan intern între oamenii de fotbal, transferuri de răsunet pe plan extern, iar rețeta unei zile de vineri în care avem ce răsfoi. 

Din Gazeta Sporturilor aflăm un lucru surprinzător. De când s-a ”despărțit” de numel ”Steaua”, Gigi Becali o duce mult mai bine din punct de vedere financiar. Asta în sensul că a vândut mult mai bine. 

Tot din Gazetă mai aflăm că Marcel Pușcaș se simte rușinat de colectivul pe care l-a avut la FRF în ultimii ani. Așadar, scandalurile abia acum încep!

Ajungem acum în fotbalul adevărat, mai precis în Spania, acolo unde MARCA ne anunță faptul că oamenii lui Real Madrid s-au întâlnit deja cu tatăl lui Neymar pentru a pune la cale BOMBA ANULUI: brazilianul la Madrid pentru 400 de milioane de Euro!

Și rivalii de la MUNDO DEPORTIVO merg pe pista plecării lui Neymar de la PSG, dar nu la Real, ci la Barcelona! Aceștia scriu că jucătorul regretă plecarea de la Barcelona şi că i-a anunţat deja pe foştii colegi, dar şi pe şefii clubului blaugrana de poziţia sa. 

În schimb, din SPORT citim despre o posibilă plecare a unui titular al Barcelonei. Mourinho a pus ochii pe Umtiti, pe care îl vrea la Manchester.

Gazzetta dello Sport de azi are o pagină tristă din toate punctele de vedere pentru italieni. Este prezentată, pe larg, cea mai neagră zi din istoria Florenței: înmormântarea lui Astori. Apoi, fotbalistic, sunt prezentate rezultatele slabe obținute de Milan și Lazio în Europa League.

În schimb, cei de L'Équipe sărbătoresc seara perfectă de Europa League, cu victorii pentru Lyon și Marseille.