Presa sportivă de joi oferă o multitudine de subiecte interesante pe plan intern și extern. Dacă în România avem gloriile lui Dinamo care deplâng situația dezastruoasă a clubului din ”Groapă”, peste hotare avem subiecte mari și late despre Real, Barcelona, Juventus sau PSG.

Gazeta Sporturilor de azi a dat o raită prin inima fostelor glorii din ”Ștefan Cel Mare” pentru a le întreba despre situația actuală a clubului lor de suflet. Foștii mari fotbaliști ai lui Dinamo, Dinu, Marin, Pârcălab, Augustin, Țălnar, Vaișcovici sau Sabău susțin la unison că echipa ”câinilor” a ajuns la punctul cel mai de jos din istorie și cer investiții serioase pentru a ieși din criză. Unii se tem de ce e mai rău: RETROGRADARE!

Din Spania, MARCA ne anunță că Zidane a început revoluția în lotul Realului, iar Lucas Vazquez și Asensio sunt noii oameni de bază ai campioanei Europei. Cei doi sunt ceruți și la Mondiale în naționala Spaniei.

În AS, astăzi citim despre ele, femeile, care sunt sărbătorite de 8 martie. Ziarul spaniol își scoate în evidență partea feminină a redacției. Apare pe prima pagină și un subiect legat de fotbalul feminin din țară.

MUNDO DEPORTIVO de azi prezintă un meci mai puțin vizibil în lume: Espanyol vs. FC Barcelona, Supercupa Cataloniei. Disputat ieri, duelul catalan a fost câștigat de Barcelona, scor 4-2 la penalty-uri. Eroul echipei ”mari” a Barcelonei a fost portarul Cillessen.

Din SPORT citim despre miracolul care s-a petrecut în urmă cu un an de zile, atunci când Barcelona a învins PSG în ”optimile” cu 6-1 și a întors un 0-4 imposibil de la Paris. Sergi Roberto, eroul din 8 martie 2017, oferă un amplu interviu.

Bomba zilei de joi o oferă cei de la L'Équipe, care anunță că Antonio Conte pare a fi alesul șeicilor de la PSG pentru a-l înlocui pe Emery din vară.

Presa din Italia este în al 9-lea cer. Juventus a reușit o mică minune pe Wembley și a eliminat Tottenham, într-un meci în care a jucat doar 15 minute.