Zi de miercuri cu o multitudine de subiecte în presa internă și internațională. Acestea vin ca urmare a unei zile de marți cu meciuri extrem de interesante, dar cu rezultate mai mult decât previzibile în Cupa României și Liga Campionilor.

Astfel, din Gazeta Sporturilor citim despre un nou eșec al lui Dinamo, al câtelea din acest sezon. ”Câinii” au fost bătuții de ”Leii” de la ”U” Craiova în sferturile de finală ale Cupei.

Tot din Gazetă mai află că „Nick” (Dică) este antrenorul care a produs cel mai mult pentru club în ultimii 3 ani: rezultate, spectatori, bani, ierarhie în care îi devansează pe Reghecampf și Rădoi.

În Spania, avem două ziare, MARCA și AS, trage la indigo. Ambele au aceeași poză pe prima pagină: Ronaldo și Carvajal celebrând răpunerea șeicilor de la PSG.Și MUNDO DEPORTIVO este impresionată de peformanța celor de la Real Madrid din Ligă. Tot de aici mai citim despre recordurile lui Lionel Messi.

În schimb, din SPORT citim despre primul transfer realizat de Barcelona: Arthur de la Gremio pentru 30 de milioane de Euro.

În schimb, presa franceză este dominată de tristețea eliminării lui PSG din Ligă, alta prematură.

Italienii de azi par francezii de ieri și speră ca Juventus să întoarcă meciul cu Tottenham (2-2 în tur)