Evenimentele sportive din Europa se intensifică, iar presa internă și internațională de azi le tratează pe larg. Dacă în România avem de a face cu revenirea fotbalului intern prin ”sfertul” de Cupă dintre ”U” Craiova și Dinamo, în Europa avem meciuri de 5 stele în Liga Campionilor.

Gazeta Sporturilor de azi analizează derby-ul sferturilor de finală ale Cupei, CS ”U” Craiova - Dinamo și constată că elevii lui Florin Bratu au o misiune foarte grea în Bănie. Tot din gazetă aflăm că Răzvan Lucescu și PAOK au fost ”decapitați” în Grecia, acolo unde meciul cu Olympiacos s-a lăsat cu depunctări și 0-3 la ”masa verde”.

Mergem din România în Spania, acolo unde MARCA și AS dedică primele pagini super-duelului PSG - Real Madrid, manșa retur a ”optimilor” Ligii Campionilor. 

Atât Unai Emery, cât și Zinedine Zidane sunt optimiști înainte de finala din optimi!

Mai spre Catalonia, avem de a face cu două publicații, MUNDO DEPORTIVO și SPORT care încă îl ridică în slăvi pe ”Dios” Lionel Messi și al său record bătut în meciul cu Atletico.

Din SPORT aflăm că Lionel Messi a primit 4 ”Oscaruri” pentru: CEL MAI BUN FOTBALIST, CEL MAI BUN MARCATOR DIN LA LIGA, CEL MAI BUN EXECUTANT DE LOVITURI LIBERE ȘI CEL MAI BUN PASATOR!

Gazzetta dello Sport de azi prezintă ultimele detalii legate de dispariția căpitanului Fiorentinei, Davide Astori și analizează apoi lupta la titlu în Serie A și constată că Juventus are acontat titlul.

În Franța, cei de la  L'Équipe visează că PSG va elimina pe Real și fac trimitere la o dublă din 1993, atunci când parizienii au întors cu 1-3 pe Bernabeu.