Multă zăpadă, puțin grade și foarte, foarte mult circ gratuit în fotbalul românesc din aceste zile. Asta citim în presa internă. Pe de altă parte, în Europa lucrurile sunt ceva mai ”umane”, iar fotbalul spectacol își continuă cursul său obișnuit în Spania, Italia și Franța.

Gazeta Sporturilor de azi deschide cu scandalul de la Sibiu, acolo unde lopețile și măturile gazdelor nu au putut curăța un stadion înghețat bocnă. În timp ce șefii de la FRF se băteau în coduri, 10,000 de oameni - plătitori de bilete scumpe - înghețau la Sibiu. Meciul s-a amânat pentru azi, o nouă zi siberiană, dar însorită!

Din MARCA citim despre fotbal senzațional din La Liga, acolo unde Griezmann a marcat 4 goluri în meciul cu Leganes și așteaptă acum duelul cu Barcelona pentru a echilibra lupta la titlu din Spania.

Tot din Spania, dar din AS, aflăm că Neymar reprezintă miza unui război crunt între PSG și federația braziliană de fotbal. Motivul: a fi sau a nu fi operat înainte de meciul PSG - Real.

MUNDO DEPORTIVO de azi îi dedică prima pagină fostei legende a clubului catalan, Enrique Castro 'Quini', decedat în urmă cu două zile.

SPORT tratează lupta la titlu din La Liga și scrie că ”în 69 de ore putem afla campioana”. Dacă Barcelona bate la Las Palmas azi, apoi în weekend pe Atletico, lupta la locul 1 e cam gata.

Gazzetta dello Sport este în al 9-lea cer, după ce Juventus și AC Milan s-au calificat în ultimul act din Cupa Italiei.

Dacă în Italia mai avem un echilibru cât de cât, din Franța L'Équipe ne anunță că PSG s-a distrat din nou cu rivala de odinioară Marseille. Încă un 3-0, al doilea în 3 zile!