Josip Soljici, unul dintre cei mai mari gafeuri din Liga 1 în acest sezon și-a reziliat astăzi contractul cu formația ACS Politehnica Timișoara.

Mijlocaşul a avut evoluţii modeste în acest sezon, însă ultimele două dueluri cu FCSB i-au pus capac. Atât în meciul de campionat, cât și în cel de Cupă, jucătorul croat de 30 de ani le-a făcut cadou roș-albaștrilor două goluri.

În meciul de Liga 1, Soljici a fost cel mai slab jucător de pe teren în înfrângerea din urmă cu o lună a lui ACS Poli Timișoara în fața celor de la FCSB, scor 0-7. El a comis un penalty și a fost eliminat în partida respectivă. Apoi, în meciul de Cupă, Soljici a pasat inexplicabil pentru Golofca la golul de 0-2, care a stabilit practic echipa calificată în ”sferturi”.

”Clubul nostru a reziliat astăzi, de comun acord, angajamentul cu jucătorul Josip Soljic. Cu această ocazie, îi mulţumim mijlocaşului pentru perioada petrecută la Poli Timişoara şi pentru contribuţia avută la spectaculoasa salvare de la retrogradare în stagiunea trecută. Îi urăm mult succes în continuare în carieră”, a fost mesajul clubului din Banat.

Josip Soljici a venit la ACS Poli în Ianuarie 2017 de la Inter Zapresici (Croația).