Când spunem PSG, gândul ne zboară automat la Neymar, Cavani, Di Maria sau Mbappe. Când spunem însă ”petreceri la PSG”, în gând ne apare automat numele Izabel Goulart. Ori de câte priviți imagini de la petrecerile date de Neymar & co. și în ele apare un chip de înger și un trup de zeiță, să știți că sunt șanse mari ca ea să fie Izabel Goulart.

Acum are 33 de ani, însă nu-i dai 25. Încă de la 14 a fost descoperită de ”scouterii” frumuseții de la Balenciaga, Chanel, Michael Kors, Stella McCartney sau Victoria's Secret. Legenda spune că în urmă cu două decenii, brazilianca Izabel făcea cumpărături în orașul natal, Sao Carlos, împreună cu mama ei, iar ochii vigilenți ai agenției de modă Victoria's Secret au luat-o în vizor și nu au mai scăpat-o.

Norocosul care se bucură astăzi de compania Izabelei Goulart este nimeni altul decât ”ghinionistul” Kevin Trapp. Din toamna lui 2017, neamțul şi-a pierdut locul de titular la PSG în dauna lui Areola, însă se poate bucura de faptul că are una dintre cele mai atrăgătoare iubite din vestiarul formaţiei din capitala Franţei.

Și se bucură din plin. A dat asigurări, de curând, chiar Izabel: ”Kevin şi cu mine facem dragoste foarte des, de 4 sau 5 ori pe săptămână. Dar dacă are un meci important şi echipa pierde, s-a terminat.” Ei bine, nu s-a terminat, completăm noi. Trapp are doar 2 meciuri în acest sezon de Ligue 1, astfel că el se poate bucura de toată afecțiunea Izabelei!

Noi ne putem bucura de pozele cu ea!

 

 

🌴Living a bikini kinda life 🇧🇷#brasil #noronha #ferias

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on

 

#BodyByIza #sundayfunday ☀️🌊 #rio #poolside #makeasplash #goodvibes #icanseeyou

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on