”Why always me ?” era mesajul care stătea scris pe maieul lui Super-Mario Balotelli după un meci celebru din Premier League dintre United și City. Ulterior, viața profesională și sentimentală a celebrului fotbalist italian avea să confirme nedumerirea amară. Fotbalistic, Balotelli a ajuns de la nivelul Manchester City la cel de Nice, iar personal a ratat o zeiță!

Odată cu despărțirea de fotbalul uriaș din Europa, Super-Mario s-a despărțit și de Fanny Neguesha, un model belgian cu forme de Champions League. Cu Mario, Fanny a dat doar lovitura de start în aventura fotbalistică. Dacă Balotelli a plecat din Premier League, Fanny a rămas. A început în 2015 o relație cu Cheikhou Kouyate (West Ham), iar din 2017 a trecut la ”Sfinții” de la Southampton și l-a acaparat pe Mario Lemina.

Din fericire pentru fani, Fanny a continuat să posteze în mediul online noi ”date” despre condiția sa fizică, iar aceasta este una de invidiat! Domnilor, domnișorilor și iar domnilor, astăzi, la Una pe zi, v-o prezentăm pe Fanny:

 

Want to wear a strap-and back less outfit? @wonderwear is for you #wonderwear

A post shared by BabyGirl (@fanny.neguesha) on

 

Lashes by @ladysilk_ #volumerusse

A post shared by BabyGirl (@fanny.neguesha) on

 

Sunny Sunday ☀️

A post shared by BabyGirl (@fanny.neguesha) on